Skip to main content
Lapa ir pieejama tikai angļu valodā
Adatomija

Adatomija ir mākslinieces Elīzas Māras un RSU Anatomijas muzeja kopprojekts, kas jau otro sezonu ļaus iepazīt un apspēlēt anatomiju “caur adatas aci”. Darbnīcas ievadā paredzēts atkārtot anatomijas pamatus, apskatot muzeja unikālos eksponātus, izmēģināt dažādus dūrienus dizaina izcelšanai, papildināšanai un faktūras radīšanai, lai divas ar pusi stundas vēlāk finišētu ar savu oriģinālu mākslas darbu. Šoreiz Ziemassvētku noskaņā - tev būs iespēja savai eglītei dot acis, sirdi, plaušu pāri vai citus svarīgus orgānus. Uz darbnīcu ir aicināti gan iesācēji, gan rūdīti rokdarbnieki, kā lieli, tā mazi!

Elīza Māra ir pabeigusi studijas Karaliskajā Rokdarbu skolā Lielbritānijā (Royal School of Needlework) un darbojas kā laikmetīga izšuvuma dizainere un izšūšanas pasniedzēja. Savā radošajā praksē Elīza apvieno tradicionālās izšūšanas tehnikas ar laikmetīgām tēmām un pielietojumu.

Dalības maksa – 30 eiro, par kuriem tiks nodrošināti visi nepieciešami materiāli, kā arī atspirdzinājumi.

Vietu skaits darbnīcā – 9
Ilgums - 2,5 stundas

Pēc biļetes iegādes lūdzam atsūtīt īsu ziņu par savu dalību darbnīcā uz e-pastu studioatelizamara[pnkts]com - lai nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties!  

BIĻETES MEKLĒ ŠEIT

Location

Date: